“Een overzicht van de grootste en meest bijzondere opleveringen. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer hebben gedaan? We vertellen u er graag meer over.”

Nu in ontwikkeling

MARK is een ontwikkeling van De Berg in samenwerking met Being.

Met veel enthousiasme werken zij aan prachtige nieuwe leefomgevingen in heel Nederland. Het plan is ontworpen door Marc Koehler Architects. Van Wijnen zal de uitvoering op zich nemen.

Passie en zorg voor elke detail

De Berg is sinds 1994 actief als projectontwikkelaar en is gespecialiseerd in het (her)ontwikkeleen van vastgoed. De werkzaamheden zijn gericht op zowel bestaande bouw als nieuwbouw. De Berg doet dit in eigen beheer en samen met private investeerders. Door het realiseren van veel projecten met telkens weer een specifiek eigen uitdaging is in de afgelopen bijna 25 jaar ruime expertise ontstaan op het gebied van vastgoed en levert De Berg projecten van hoogstaand niveau. De kracht van De Berg ligt in de creativiteit en ‘out of the box’ mentaliteit gestoeld op duurzame samenwerking met alle betrokken partijen.

Van Arnhem tot Amsterdam

De Berg is in 1994 gestart met een renovatie in Arnhem. Sindsdien heeft De Berg ook in Dordrecht, Haarlem, Barcelona en Amsterdam prachtige panden opgeleverd. Diverse projecten met allemaal een uniek karakter. Tegenwoordig (ver)bouwt De Berg vooral in Amsterdam, wat inmiddels een bekende markt is. Op de pagina ‘ons werk’ vindt u een overzicht van de meest bijzondere en grootste projecten die tot nu toe zijn opgeleverd.

“Door het realiseren van veel projecten met telkens weer een specifiek eigen uitdaging is in de afgelopen bijna 25 jaar ruime expertise ontstaan op het gebied van vastgoed”

Op zoek naar creative oplossingen?

Wij vertellen u graag meer.